Facebook Pixel

Samarbejdspartnere

Når vi tilbyder dig en pakkeløsning, er vores forretningsværdier omkring gennemsigtighed, kvalitet og lave priser en del af pakken. Vi har derfor nøje udvalgt en række samarbejdspartnere. Vi sikrer dig de bedste løsninger, når du som selvstændig skal have succes med din virksomhed. Vi har derfor valgt at indgå et samarbejde med Chosting, Billy, Salary og Yourpay. Disse nøje udvalgte samarbejdspartnere er med til at give din virksomhed den bedste opstart.

cHosting

Med en lynhurtig server sikrer du, at din hjemmeside opfylder kravene om en hurtig loadtid af din hjemmeside, hvilket fastholder dine kunders interesse for din virksomhed/webshop. Du får hosting og domæne samt flere megabites for pengene, når du benytter vores samarbejdspartner cHosting. Derudover opnår du månedlige besparelser på din hosting, såfremt du benytter vores rabatkode. Rabatkoden får du, når du køber din hjemmeside/webshop via vores hjemmeside.

Billy

Regnskabsdelen er noget af det, som fylder allermest under en iværksætteropstart. Derfor må dette gerne føles som ”sikkert land”. Et solidt grundlag får du ved at tilmelde dig et enkelt og brugervenligt regnskabsprogram som Billy. Med Billy får du masser af hjælp til dit regnskab via deres hjælpecenter. Det betyder mere energi til dig og din virksomhed, når der er styr på bilag og diverse poster. Vælger du Billy via os, vil dine 3 første måneders medlemskab være gratis.

Salary

Udbetaling af løn er en stor del af det at drive en virksomhed. Derfor er det fantastisk, når dette kan gøres nemmere. Vi har været med til at sikre at du kan få en bedre oplevelse, når du skal udbetale løn til dine medarbejdere. Hvis du vælger at benytte vores samarbejdspartner Salary får du netop 3 måneders gratis Premium abonnement og dermed muligheden for en bedre oplevelse, når du udbetaler løn. Spar samtidigt mange penge på at udstede lønsedler i fremtiden.

YourPay

Driver du en webshop, ved du, hvor vigtigt det er at have en ordentlig betalingsløsning. Med en simpel betalingsløsning fra en udbyder, som har et stort fokus på fraud og svindel på nettet, er det svært at gå galt i byen. Vi har sikret et samarbejde med Yourpay, da vi går højt op i, at du som selvstændig kan få en fantastisk support indenfor betalingsløsninger. Tilmeld dig i dag, og spar procenter på din næste transaktion.

Book et møde og kom i gang idag!

Kontakt os allerede i dag for at få gang i din virksomhed! Vi er her for at hjælpe dig med at føre din iværksætterdrøm ud i livet! Vi ser frem til at høre fra dig!

8 + 10 =

Nævnt i følgende medier

Berlingske Business
Jyllands Posten