Facebook Pixel

Webin i samarbejde med

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig som ny iværksætter. Vi har derfor indgået et samarbejde med forskellige iværksættere, der har hvert deres kompetenceområde. Med vores dygtige samarbejdspartnere, får du mulighed for at styrke din forretning endnu mere. De står klar til at hjælpe dig med alt fra tekstforfatning, til Facebook-annoncering, mentorordninger og revisorhjælp.

Med hjælp fra disse partnere, kommer du godt fra start. Få hjælp til markedsføringen af din virksomhed, få personlig karriererådgivning eller få tjek på regnskabet.

Vi har hos Webin indgået en række ”samarbejde” med forskellige iværksætter, som kommer dig til gode som ny iværksætter. På siden her ser du hvilke forskellige partnere, vi har indgået et samarbejde med. Med hjælp fra disse partnere kan vi nemlig åbne op for en række at tiltag der sikre at dine behov som ny iværksætter bliver dækket. Vi kan nu tilbyde alt fra tekstforfatning, hjælp til facebook annoncering, mentor ordninger & revisor hjælp.

Astrid S. Meyer – Tekstforfatter

Vores tekstforfatter skriver de tekster, du har brug for til din forretning. Webtekster, produkttekster, tekster til blogs og tryksager. Du kan også få kommunikationsrådgivning.

Finn Erik Rasmussen – Revisor

Vores revisorpartner tilbyder den første time gratis. Herefter 350 kr. i timen for bogføring og 750 kr. for rådgivning samt regnskabs- og skattemæssig assistance.

Mette Weber – Mentor for iværksættere

Vores mentor hjælper dig med overblikket og med at prioritere dine ressourcer, så du bruger din tid optimalt.

Book et møde og kom i gang idag!

Kontakt os allerede i dag for at få gang i din virksomhed! Vi er her for at hjælpe dig med at føre din iværksætterdrøm ud i livet! Vi ser frem til at høre fra dig!

11 + 10 =

Nævnt i følgende medier

Berlingske Business
Jyllands Posten