Facebook Pixel

”Hvorfor opfinder du ikke dit eget job?”

I de mange debatter, der har floreret om ’kontanthjælpsloftet’, er du garanteret stødt på denne sætning. Det er muligt for ALLE at opfinde deres eget job. Det er budskabet, der ligger bag. Hvor sandt det er, kan diskuteres. Det interessante er, hvordan sætningen kan ændre dit arbejdsliv? Giver sætningen dig muligheder for at slippe begrænsningerne? Måske har du en uddannelse bag dig? Et godt helbred? Eller måske god joberfaring? Så er det måske noget for dig at opfinde dit eget job? Hvis du altså ikke allerede er i gang…. At du har en drøm, og at du både kan og vil arbejde, må være udgangspunktet, hvis du drømmer om at være selvstændig.

 

Det kan føles umuligt at opfinde sit eget job….

Men det kan også være fantastisk. Det bedste, du har gjort. Det kan være alt muligt, men det ER stort set altid muligt. Her er, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil opfinde dit eget job…:

  • Søg rådgivning – fx hos vores team her i Webin.
  • Få en erhvervsmentor – der er forskellige mentorordninger, som du kan finde på nettet.
  • Hold øje med gratis iværksætterkurser/møder – fx via SKAT.
  • Lad dig inspirere af andre seje selvstændige – meld dig evt. ind i et netværk for selvstændige.
  • Læs nogle motiverende bøger/blogindlæg og nyhedsbreve – så du holder dig selv til ilden.

Der er en hage ved livet som entrepreneur. Du bliver MODLØS. Det er da hårdt at opfinde sit eget job! Hårdt, at blive ved med at tro på sin idé. Der er også alle de begrænsende tanker, hvor du tænker, at det kan du ikke blive rig på…

Men der er masser af både fortidige og nutidige eksempler på folk, der trodsede alle fordomme. Folk, som faktisk blev rige på at opfinde deres eget job. Du kender sikkert bloggeren Mascha Vang? Hun opfandt sit eget job som blogger og har sideløbende tjent penge på en række aktiviteter – senest har hun lanceret en selvbruner-produktserie, som blev revet væk fra hylderne, så snart den kom ud i butikkerne. Hun har Danmarks mest besøgte blog og vandt Nordic Blogger of The Year 2016. Der var ingen, der tvang hende frem i rampelyset til at starte med. Hun opsøgte selv sin succes ved at være synlig og at arbejde hårdt. Der er der intet magisk ved, og noget som alle kan gøre.

 

 

 

Nu er det DIN tur. Din tur til at tro på, at du kan lykkes med dit projekt eller med din virksomhed.

Vi har et par gratis guides til dig, så du bliver klogere på, hvordan du kommer i gang.

Hent guides om:

Få mere gratis information via vores hjemmeside og følg os på Facebook.

Kom i gang i dag med at udleve drømmen!