Facebook Pixel

Går du med tanker om at blive selvstændig?

Så er vores professionelle team klar til at hjælpe dig godt igang.

Danny S. Chawla

Projektleder

danny@webin.dk

Med en stor passion inden for styring og ledelse, er vores projektleder klar til at byde din opgave indenfor. Han er med til at sikre at din opgave bliver håndteret korrekt, i form af planlægning og organisering af din nye virksomhed, helt fra starten af. Han er altid klar til at fastlægge dit mål og vejen dertil på en overskuelig måde.”

Simone N. Mikkelsen

Grafisk Designer

simone@webin.dk

“Den visuelle stil skal bare spille når det kommer til den røde tråd I din virksomhed, og med en stor passion inden for grafisk design, er Simone med til sikre genkendeligheden i din virksomhed. Med en god forståelse indenfor faget, er du sikker på at få et resultat du bliver tilfreds med.”

Karina Kellmann

Programmør 

karina@webin.dk

Er uddannet web-integrator og har efter uddannelsen både arbejdet med webudvikling, E-handel samt markedsføring, hvor jeg har siddet med udvikling for mange større Magento webshops og WordPress hjemmesider. Det har altid været vigtigt for mig at holde udviklingsopgaver simpel for kunderne, og at det stykke arbejde jeg leverer giver værdi for kunderne.”

Jacob Hinze

Programmør

jacob@webin.dk

“Med en programmør som Jacob er du garanteret et kvalitetsfyldt arbejde, han er detaljeorienteret og fokusere altid på at få det bedste af det bedste resultat ud af sit arbejde, han er innovativ når det kommer til udarbejdelse af din hjemmeside. Jacob levere aldrig et resultat han ikke selv er 100% tilfreds med.”

Amalie L. Poulsen

Grafisk Designer

amalie@webin.dk

En kreativ og passioneret ildsjæl for alt der hedder grafik og illustration. Arbejder selvstændigt og målrettet, og er dertil meget fleksibel med hensyn til både udformning og løsning af den individuelle opgave. Hun har erfaring med diverse digitale programmer og står altid klar til at yde den bedste service for Webins kunder”

Samarbejdspartnere

Få hjælp til markedsføringen af din virksomhed, få personlig karriererådgivning eller få tjek på regnskabet og teksterne.

Finn Erik Rasmussen
Revisor

Mette Weber
Mentor for iværksættere

Astrid Scheel Meyer
Tekstforfatter

Peter Larsen
Video Producer

Book et møde og kom i gang idag!

Kontakt os allerede i dag for at få gang i din virksomhed! Vi er her for at hjælpe dig med at føre din iværksætterdrøm ud i livet! Vi ser frem til at høre fra dig!

13 + 5 =

Nævnt i følgende medier

Berlingske Business
Jyllands Posten