Går du med tanker om at blive selvstændig?

Så er vores professionelle team klar til at hjælpe dig godt igang.

Danny S. Chawla

Projektleder
danny@webin.dk

“Med en stor passion inden for styring og ledelse, er vores projektleder klar til at byde din opgave indenfor. Han er med til at sikre at din opgave bliver håndteret korrekt, i form af planlægning og organisering af din nye virksomhed, helt fra starten af. Han er altid klar til at fastlægge dit mål og vejen dertil på en overskuelig måde.”

Danni Osuna-Florentz

Bogholder
danni@webin.dk

“Vores administrative medarbejder har et godt overblik, og hjælper gladeligt andre iværksættere med hjælp indenfor det administrative. Danni hjælper med at sikre økonomien og opfølgning på alt hvad der foregår internt i Webin. Du kan nemt få hjælp med rådgivning indenfor det administrative i din virksomhed. Kontakt Danni idag.”

Jacob Hinze

Programmør
jacob@webin.dk

“Med en programmør som Jacob er du garanteret et kvalitetsfyldt arbejde, han er detaljeorientere og fokusere altid på at få det bedste af det bedste resultat ud af sit arbejde, han er innovativ når det kommer til udarbejdelse af din hjemmeside. Jacob levere aldrig et resultat han ikke selv er 110% tilfreds med.”

Amalie L. Poulsen

Grafiker
amalie@webin.dk

“En kreativ og passioneret ildsjæl for alt der hedder grafik og illustration. Arbejder selvstændigt og målrettet, og er dertil meget fleksibel med hensyn til både udformning og løsning af den individuelle opgave. Hun har erfaring med diverse digitale programmer og står altid klar til at yde den bedste service for Webins kunder”

Simone N. Mikkelsen

Grafiker
simone@webin.dk

“Den visuelle stil skal bare spille når det kommer til den røde tråd I din virksomhed, og med en stor passion inden for grafisk design, er Simone med til sikre genkendeligheden i din virksomhed. Med en god forståelse indenfor faget, er du sikker på at få et resultat du bliver tilfreds med.”

Samarbejdspartnere

Få hjælp til markedsføringen af din virksomhed, få personlig karriererådgivning eller få tjek på regnskabet og teksterne.

Finn Erik Rasmussen
Revisor

Mette Weber
Mentor for iværksættere

Astrid Scheel Meyer
Tekstforfatter

Book et møde og kom i gang idag!

Kontakt os allerede i dag for at få gang i din virksomhed! Vi er her for at hjælpe dig med at føre din iværksætterdrøm ud i livet! Vi ser frem til at høre fra dig!

9 + 2 =

Billy regnskabsprogram

Salary lønsystem

cHosting

Yourpay betalings system

Vi har indhentet nogle gode tilbud fra vores partnere, som er til gavn for dig som selvstændig.