Facebook Pixel

Har du lagt en plan for 2017?

Ligesom mange andre tænker du sikkert her ved årsskiftet, at det er på tide at gøre status over, hvad der fungerer – og ikke fungerer i din business. Tidspunktet er perfekt til at stoppe op, filosofere, reflektere, aspirere og ikke mindst lægge en plan for, hvor du vil hen og hvad du ønsker SKAL ske i 2017. Hvordan bruger du egentlig din tid? Er du opmærksom nok på den tid, der sluger din tid – men måske også din energi? Hvad er væsentligt at bruge tid på? Er du endda i tvivl om, hvordan du skal prioritere?

At filosofere, reflektere og planlægge er vigtigt, hvis du ønsker at leve et liv, du ikke senere fortryder. Det er NU du skal stoppe op – tage kontrol, og lave en plan for i hvilken retning dit 2017 skal tage, så du sikrer dig et år fyldt med spændende udfordringer og drømme, der går i opfyldelse. Året er lige begyndt. I skrivende stund har du 357dage til at nå dine mål for 2017.

Så hvor vil du hen og hvordan kommer du derhen?

Iværksætterens mål og årsplan

“Jeg vil sælge flere af mine produkter og fordoble min indtægt i 2017”

Sådan kunne et af dine mål som iværksætter måske være skrevet i din årsplan for 2017. Ja selvfølgelig vil du det. Hvem vil ikke det – for der skal jo smør på brødet.

Men sådan et mål er alt for ukonkret og hvad værre er, er målet afhængig af omgivelserne. Det mål er ikke kun afhængig af dig og din indsats alene og derfor kan du ikke være sikker på at opnå målet. Du kan ikke være sikker på at dine kunder køber mere i 2017- vel?

Vores erfaringer er, at mange iværksættere og mennesker i al almindelighed, er alt for ukonkrete i forhold til, hvad de vil fokusere på i det nye år. De sætter ydre mål for, hvad de ønsker i stedet for at kigge indad og gøre det, de er gode til. Ved at stille indre mål, som de ved kan lykkes, tager de sagen i egen hånd. De skaber det liv, de drømmer om.

Hvad skal du gøre, når du laver årsplaner?

Du skal være konkret og sætte indre realistiske mål, der beskriver hvad du vil gøre selv. Og så skal du naturligvis gøre det, så du kan være sikker på at få succesoplevelser.

I år vil jeg den første i måneden kigge på månedens omsætning på min webshop, for at se om jeg har øget omsætningen fra samme måned året før. Jeg ønsker en øget omsætning med minimum 25 %. Hvis ikke det er sket, vil jeg markedsføre mine produkter endnu mere måneden efter. Det kan f.eks være ved at sende en kampagne ud til mine inspirations e-mail-lister, booste et opslag eller annoncere for et af mine produkter via de sociale medier.

Hvad du beskæftiger dig med, skal være menings- og værdifuldt, og det skal skabe glæde. Men du skal også tjene penge, så derfor må du samtidig prioritere

Skal en mentor hjælpe dig med dine mål og din årsplan for din virksomhed?

Hvordan står det til med dine mål, din iværksætterdrøm og plan for din virksomhed? Får du gjort noget ved det, eller sidder du fast?

Har du brug for at spare med en anden iværksætter, der kan motivere dig, og som stiller de rigtige spørgsmål? Så kan du kontakte vores mentor Mette Weber. Hun kan blandt andet sparre med dig om dine processer, din virksomhed og årsplan for 2017. Gør året lidt bedre med professionel sparring fra start! Kontakt Mette Weber og få vejledning til din køreplan i 2017.

Vi ønsker dig det bedste for 2017!

Husk, at du kan følge Webin på de sociale medier.
Du kan læse det fulde indlæg på www.metteweber.dk